przez żyÅ‚a » 21 Sty 2014, 09:47
Polecić konkretnie nie mogę, bo ostatecznie nie korzystałem z usług ale mniej więcej rok temu rozglądałem się z takimi osobami u nas...
Na pewno jest zakład na Boh. Modlina. Zakład jest za kebabem Semiramis, otworzyli też salon 100,metrów dalej w stronę Okunina. Rozmawiałem wtedy z Właścicielem, jeden ze stolarzy był u mnie ogladać meble kuchenne,które mi wstawiła inna firma* a które były do poprawki. Facet wyłapał błędy, pokazał gdzie co xle skręcono itp, wydawali się dosyć rzetelni.
Jest też firma pana Ptaka, gadałem z Nim na targu, bo stoi tam ze swoją naczepą, ma też zakład gdzieś na mieście(nie pamiętam dokładnie). Uczciwy i w porządku się gadało, niestety nie robił akurat mebli, których ja potrzebowałem.
jest też jakiś zakład przy rondzie koło kościoła z tego co widzę.
Szukałem takich firm jakoś w marcu i niestety nie pamiętam już dokładnie ale wiem, że były jeszcze 2-3 miesjca, do których dzwoniłem. Zaskoczony byłem, że jest tak duży wybór u nas.
* firmy wymieniać nie będę ale można ich spotkać m.in. u nas na targu. Wszystkie samochody z numerami rejestracji wskazującymi na Rawę Mazowiecką i okolice omijać!!!!!! Będzie ich kilka, niby konkurencja a jedna klika. U mnie przy montażu- zniszczyli nowe ściany blatem(dziury na grubość palca), tak zmierzyli i zrobili projekt, że po włożeniu piekarnika została dziura wielkości szuflady, pralki w ogóle nie zabudowali i kłamali w dodatku, że przecież tak było w projekcie, jedna szafka była o 2cm za duża więc szafkę ścieli no ale front musiał być robiony od nowa, niektóre fronty w szufladach do góry nogami zamontowali tak że uchwyty były niesymetryczne względem siebie(patrząc w linii). Na dokładkę szef, który nie chciał nic zejśc z ceny za ściany, kłamstwo z projektem i niedopasowane meble, twierdził, że zniszczenie ścian to normalne przy montażu i na koniec rzucił słuchawką. Także siekiera w plecy wszystkim na ERW.