Będą nowe ścieżki rowerowe

Nowy Dwór Mazowiecki - wszystko o tym, co dzieje się w naszym mieście. Wydarzenia, koncerty, imprezy, komentarze, polityka.

Re: Będą nowe ścieżki rowerowe

Postprzez vanesca » 28 Sie 2025, 18:44

Rozważam kupno roweru dla mojego męża, który lubi aktywny wypoczynek i jazdę po różnych terenach. Trafiłam na rowery cross męskie w Romet i wydają się świetnie sprawować w terenie. Podoba mi się ich uniwersalność i solidne wykonanie. Czy ktoś z Was kupował rower dla partnera? Jakie parametry są najważniejsze przy wyborze roweru cross?
vanesca
Pewny Użytkownik
Pewny Użytkownik

Postprzez alli88 » 22 Lis 2025, 21:20

Ostatnio oglądałam różne modele i wpadły mi w oko lampki rowerowe od Romet. Zastanawiam się, czy faktycznie dają stabilne światło przy wieczornej jeździe, bo różne produkty różnie się sprawdzają. Cena wygląda rozsądnie, ale brakuje mi opinii osób, które już testowały ten konkretny zestaw. Jak z ich wytrzymałością?
alli88
Pewny Użytkownik
Pewny Użytkownik

Postprzez vanesca » 24 Gru 2025, 14:55

Przy regularnych przejażdżkach zauważyłam, że odpowiednie oświetlenie naprawdę wpływa na pewność jazdy. To drobiazg, który robi dużą różnicę, zwłaszcza poza centrum. Na stronie Romet przewijał się temat lampki rowerowe i pomyślałam, że to jeden z tych elementów, które po prostu warto mieć pod ręką.
vanesca
Pewny Użytkownik
Pewny Użytkownik

Poprzednia

Wróć do Nasze miasto

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości