A ja dzisiaj zaszłam tam zupełnie przypadkiem, bo miałam inne plany i muszę powiedzieć, że polecam Nie wiedziałam, że się coś nowego otworzyło. Ceny dla normalnych ludzi, dodatków na pizzę nie żałują ( w przeciwieństwie do Da Grasso) i nie topi się w tłuszczu jak w Hicie. Dla mnie najlepsza pizza w mieście i chyba nie tylko dla mnie, sądząc po klientach.
Ludzie, którzy głosują na nieudaczników, zdrajców, złodziei i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami.
Nowa pizzeria w mieście? Pamiętam, że w innych pizzeriach tej samej marki dawali olbrzymie pizze Jeśli chodzi o smak, to bywało różnie...ciekawe jak tutaj...
"Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili." Tchórzliwie pomrukujący administrator /za Sokratesem/
Pracujemy do późna i potrzebujemy szybkiej i smacznej kolacji prosto do biura. Zależy mi na sprawnej dostawie na terenie Białegostoku. Właśnie sprawdzam pizzeria Białystok. Uważam, że Oregano Pizza ma dobre opinie o świeżości i gorących daniach. Czy mają w ofercie też zestawy lunchowe na wynos?