Pizzeria Biesiadowo.

Nowy Dwór Mazowiecki - wszystko o tym, co dzieje się w naszym mieście. Wydarzenia, koncerty, imprezy, komentarze, polityka.

Pizzeria Biesiadowo.

Postprzez disturbia » 02 Maj 2015, 14:29

A ja dzisiaj zaszłam tam zupełnie przypadkiem, bo miałam inne plany i muszę powiedzieć, że polecam :) Nie wiedziałam, że się coś nowego otworzyło. Ceny dla normalnych ludzi, dodatków na pizzę nie żałują ( w przeciwieństwie do Da Grasso) i nie topi się w tłuszczu jak w Hicie. Dla mnie najlepsza pizza w mieście i chyba nie tylko dla mnie, sądząc po klientach.
Ludzie, którzy głosują na nieudaczników, zdrajców, złodziei i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami.
Awatar użytkownika
disturbia
Moderator globalny
Moderator globalny

Re: Pizzeria Biesiadowo.

Postprzez rather » 02 Maj 2015, 19:37

Trzeba w takim razie przetestować na własnej wątrobie. Mają jakąś stronę internetową?
A ponadto uważam, że Straż Miejska powinna zostać zlikwidowana!
dietetyk Legionowo
Awatar użytkownika
rather
Administrator
Administrator

Miejscowość: Osiedle Młodych

Postprzez admin » 02 Maj 2015, 19:42

Nowa pizzeria w mieście? :D
Pamiętam, że w innych pizzeriach tej samej marki dawali olbrzymie pizze :) Jeśli chodzi o smak, to bywało różnie...ciekawe jak tutaj...
"Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili."
Tchórzliwie pomrukujący administrator /za Sokratesem/
Awatar użytkownika
admin
Administrator
Administrator

Miejscowość: Saturn

Postprzez rather » 02 Maj 2015, 21:59

Sieciówka? A już myślałem, że to lokalny wytwór... Jedno trzeba przyznać - nazwy pizzy mają nieszablonowe :D http://www.biesiadowo.pl/restauracja/me ... kroczymska
A ponadto uważam, że Straż Miejska powinna zostać zlikwidowana!
dietetyk Legionowo
Awatar użytkownika
rather
Administrator
Administrator

Miejscowość: Osiedle Młodych

Postprzez shad0w99 » 03 Maj 2015, 06:51

Pizze naprawdę mają ogromną, a co do smaku to całkiem dobra wiec mogę polecić :)
shad0w99
Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik

Postprzez Japko » 03 Maj 2015, 08:40

Byłem tam zaraz po otwarciu i faktycznie dobra pizza. Potem chciałem iść drugi raz, ale było full ludzi.
Awatar użytkownika
Japko
Moderator globalny
Moderator globalny

Postprzez alli88 » 30 Wrz 2025, 15:22

Pracujemy do późna i potrzebujemy szybkiej i smacznej kolacji prosto do biura. Zależy mi na sprawnej dostawie na terenie Białegostoku. Właśnie sprawdzam pizzeria Białystok. Uważam, że Oregano Pizza ma dobre opinie o świeżości i gorących daniach. Czy mają w ofercie też zestawy lunchowe na wynos?
alli88
Pewny Użytkownik
Pewny Użytkownik

Wróć do Nasze miasto

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości