Prawnik - prawo cywilne

Nowy Dwór Mazowiecki - wszystko o tym, co dzieje się w naszym mieście. Wydarzenia, koncerty, imprezy, komentarze, polityka.

Prawnik - prawo cywilne

Postprzez Mysza » 09 Lut 2015, 16:50

Witam,

poszukuję prawnika, który pomoże w złożeniu sprawy do Sądu o ściągnięcie długu. Zna ktoś kogoś wartego polecenia? Z góry dziękuję za pomoc.
Mysza
Użytkownik
Użytkownik

Re: Prawnik - prawo cywilne

Postprzez mikus » 23 Sty 2025, 10:42

Rozbój to poważne oskarżenie, które wymaga odpowiedniego podejścia prawnego. Na stronie https://www.aberlinus.eu/ znajdziesz adwokatów specjalizujących się w takich sprawach, którzy pomogą Ci zrozumieć sytuację i wypracować najlepsze rozwiązanie. Bez wsparcia profesjonalisty ryzyko błędów w obronie jest zbyt duże.
mikus
Pewny Użytkownik
Pewny Użytkownik

Postprzez alli88 » 30 Sie 2025, 12:26

Myślę o skorzystaniu z pomocy prawnej w sprawie spadkowej po zmarłej babci i szukam dobrego adwokata w Poznaniu. Patrzę na ofertę https://plewinscy.pl i zastanawiam się nad kompleksową obsługą działu spadku. Wydaje mi się, że sprawy spadkowe mogą być skomplikowane. Czy ktoś z Was przechodził przez postępowanie spadkowe? Jakie są najważniejsze kroki i czy warto od początku korzystać z pomocy prawnika?
alli88
Pewny Użytkownik
Pewny Użytkownik

Postprzez vanesca » 22 Paź 2025, 17:57

Potrzebuję pilnie pomocy prawnej w Poznaniu. Sprawa dotyczy umowy najmu, właściciel mieszkania próbuje mnie wyrzucić bez powodu i zatrzymać kaucję. Znam kogoś kto korzystał z usług kancelarii Plewińscy i podobno są OK, ale może macie inne propozycje? Chciałabym wiedzieć , którzy prawnicy poznań mogliby szybko się tym zająć bo sytuacja jest napięta. Ważne żeby nie były kosmiczne stawki bo nie mam dużo kasy. Chętnie posłucham rekomendacji od osób które miały podobne problemy.
vanesca
Pewny Użytkownik
Pewny Użytkownik

Wróć do Nasze miasto

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 7 gości