Charlie's - Restauracja amerykańska (he, he...)

Nowy Dwór Mazowiecki - wszystko o tym, co dzieje się w naszym mieście. Wydarzenia, koncerty, imprezy, komentarze, polityka.

Charlie's - Restauracja amerykańska (he, he...)

Postprzez andrzej1974 » 09 Lip 2014, 23:06

https://www.facebook.com/pages/Charlies ... 4446909541

lokal niebędący pubem w NDM czynny do 23.00 to rzecz ciekawa. Był ktoś, jakie smaki?
andrzej1974
NVD Master
NVD Master

Re: Charlie's - Restauracja amerykańska (he, he...)

Postprzez mamaNDM » 10 Lip 2014, 17:24

w weekendy do 1, a nawet później:) fajny lokal, jedzenie smaczne, trochę długo trzeba czekać ale warto :) fajny pomysł mam nadzieję, że przyjmie się u nas. Trzymam kciuki :)
.... przecież to NDM ;) ....
Awatar użytkownika
mamaNDM
Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik

Miejscowość: Nowy Dwór Mazowiecki

Postprzez mishel » 10 Lip 2014, 20:48

A gdzie się można zapoznać z menu tego przybytku?
Z facebooka nie korzystam, więc niestety ta opcja odpada.
Jakieś większe informacje na ich temat ktoś ma?

Niezależnie od powyższego, jeżeli naprawdę jest otwarte dłużej niż do 22, to już gratuluję pomysłu - od prawie 5 lat mieszkam w NDM i zawsze miałem problem z wypadem ze znajomymi mnie odwiedzającymi na miasto - niestety tu nie było gdzie, więc wybywaliśmy poza miasto.
mishel
Dobroczyńca
Dobroczyńca

Postprzez andrzej1974 » 11 Lip 2014, 15:57

Ich oferta obrazkowa z fejsa, ale cen nie ma

Image

Image

Image

Image

Image

Image
andrzej1974
NVD Master
NVD Master

Postprzez mamaNDM » 21 Lip 2014, 16:16

http://www.charlies.pl/ mają już stronę z menu
.... przecież to NDM ;) ....
Awatar użytkownika
mamaNDM
Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik

Miejscowość: Nowy Dwór Mazowiecki

Postprzez ukasz » 25 Lip 2014, 17:37

Knajpka fajna, klimatyczna, ale... jeśli chodzi o jedzenie to zbyt wiele nie mogę powiedzieć. Na wejściu poprosiłem o łódeczki ziemniaczane - kelnerka musiała zapytać w kuchni, czy jeszcze są (trochę zrobiło się dziwnie, bo to przecież ziemniak+boczek+ser). Do łódeczek wziąłem burgera - był dobry, ale bez szału. Aby się przekonać do knajpy postanowiłem zamówić brownie i okazało się, że nie ma. Ogólnie żadnego z ciast nie było (w menu są chyba 3 rodzaje). Ze słodkości dostępne były tylko naleśniki i shake (tylko truskawkowe i czekoladowe, waniliowych nie było).
Jeśli chodzi o napoje to: kawy nie było (ekspres jest, w menu również kawa widnieje). Zamówiłem lemoniadę - jeśli ktoś zamierza ją zamawiać to proponuję od razu dokupić wodę do rozcieńczenia, bo lemoniada to czysta cytryna, w moim odczuciu podkręcona jeszcze kwaskiem.
Ostatecznie daję mocne 4/10. Na jedzenie nie polecam, ale fajne miejsce żeby pogadać ze znajomymi.
****tchórzliwie pomrukujący forumowicz****
ukasz
Dobroczyńca
Dobroczyńca

Postprzez vanesca » 26 Lis 2025, 20:25

Jestem kawoszką i jakość porannej kawy to dla mnie klucz do udanego dnia! Zastanawiam się, jaka kawa jest serwowana na śniadanie Kraków w Q Hotel Kraków Centrum, w Restauracji Qualita. Czy to jest dobra, świeżo mielona kawa z ekspresu, czy coś bardziej standardowego? Jeśli ktoś tam niedawno jadł, dajcie znać, czy mają też opcje mleka roślinnego!
vanesca
Pewny Użytkownik
Pewny Użytkownik

Wróć do Nasze miasto

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości