(te)renia napisał(a):(...)Co prawda nigdy nie zajmowałem się gastronomią zawodowo, ale kucharz ze mnie całkiem niezły?
Akurat to podgrzewania kurczaków we frytkownicy to umiejętności Gordona Ramsay'a nie są potrzebne
Temat do rozważenia, chociaż koszt uruchomienia lokalu wynoszący 60 tysięcy złotych wydaje się dość wysoki. Nie wiadomo ile wynosi koszt licencji franczyzowej i jakie są późniejsze wydatki z nią związane. Trzeba też uwzględnić niemałe koszty stałe - co najmniej 2-3 pracowników, koszt dzierżawy powierzchni w centrum handlowym itd.
Ze względu na to, że biznes jest mocno uzależniony od ilości osób odwiedzających centrum handlowe, sugerowałbym raczej Hit. Z tego co wiem, to firma zarządzająca galerią ma wykaz zainteresowanych franczyzodawców, którzy chcieliby mieć swoją placówkę w Hicie - można podpytać i zobaczyć czy nie ma jakiegoś bardziej opłacalnego pomysłu.